EILAND

Groot, Breed, Diep, Robuust. Zee aan ruimte.

Onze EILAND opstelling biedt alle ruimte en mogelijkheden om te genieten en te koken. Een extra diep werkblad, een ergonomische hoogte en een enorme hoeveelheid opbergruimte in de lades rondom. Een zee aan ruimte die je van dienst zijn bij het koken, borrelen, loungen.

EILAND is opgebouwd uit een dik en robuust werkblad welke voorzien kan worden van een volledig in hetzelfde materiaal uitgevoerd en volledig geïntegreerde spoelbak. Als verwarmingsbronnen hebben wij een scala aan zowel inductie als gas kookplaten opgenomen in onze collectie.

JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN EILAND FRONT
CHECK OUT OUR COLLECTION
JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN - EILAND SIDE VIEW 2
CHECK OUT OUR MATERIALS

creating our own
framework is our motto

EILAND kan worden opgebouwd uit 4 verschillende type modules welke geheel vrij ingezet kunnen worden tot een maximale totaalbreedte van 310 centimeter.

DEUR 60 CM

Kastbreedte 60 centimeter, voorzien van 3 legplanken. Zowel  links- als rechtsdraaiend toe te passen. Push 2 open systeem

KAST 60 CM

Kastbreedte 60 centimeter, voorzien van 2 ruime lades met een push 2 open systeem, optioneel uit te voeren met een binnenlade.

KAST 90 CM

Kastbreedte 90 centimeter, voorzien van 2 ruime lades met een push 2 open systeem, optioneel uit te voeren met een binnenlade.

KAST 120 CM

Kastbreedte 120 centimeter, voorzien van 2 ruime lades met een push 2 open systeem, optioneel uit te voeren met een binnenlade.

JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN - EILAND SIDE VIEW

CHOOSE YOUR TOOLS WISELY

Het werkblad kan voorzien worden van een inductie kookplaat en van 1 of zelfs meerdere wok branders. Ook de kraan kan van verschillende opties voorzien worden. Kokend water, koud water, water met bubbels, alles is mogelijk.

Heeft u de behoefte én de ruimte voor een ruimere opstelling, dan laat EILAND zich uitstekend combineren met SPOEL, voor een opstelling tot wel ruim 7 meter.

PITT 5 KW WOKRING
Showroom

Nobelstraat 31-4
3846 CE Harderwijk

open op afspraak

Wij ontvangen u zowel overdag als in de avond

contact

Telefoon: 085 06 00 737
Email: contact@joen.kitchen