JÖEN - INDUSTRIELE KEUKEN - HEADER RUGGED_CONCRETE

Werkbladen

Wij geven de voorkeur aan het toepassen van composiet werkbladen en werken graag samen met merken als Cosentino, Caesarstone en Quartzforms. Werkbladen van Quartz Composiet. Een ware engineered stone. High End materialen die tegen een stoot kunnen. Eenvoudige te onderhouden en uiterst duurzaam. Geheel in het karakter van de uitstraling die een JOEN keuken heeft.

Een deel van de collectie van Cosentino en Caesarstone hebben wij standaard in onze eigen collectie opgenomen en past geheel binnen de look en feel van een JOEN keuken

CHECK OUT OUR COLLECTION
CLOUDBUST CONCRETE
CORKTOWN
SEAPORT
CHARCOAL SOAPSTONE
POBLENOU
AIRY CONCRETE
NOLITA
RUGGED CONCRETE
ETHEREAL HAZE
BLACK TEMPAL
DESERT SILVER
Previous
Next

poedercoating

De frames van onze keuken worden voorzien van een industriële laag poedercoating. Voor een extra strakke en egale uitstraling.  Onze fronten worden standaard met dezelfde poedercoating behandeld. Slijt en slagvast, uiterst duurzaam en super strak. De perfecte afwerking voor een keuken en garantie voor een leven lang plezier.

STRATUS GREY
SHADOW
SATELITE GRAY
PURE WHITE
NIGHT BLUE
MAGNOLIA
LIGHT GREY
LEI
DAKAR
ARCTIC WHITE
LIGHT GREY
Previous
Next

HOUT

Omdat onze keuken zich perfect laat combineren met materialen met een meer natuurlijke uitstraling hebben wij fronten van hout of met een houtlook aan onze collectie toegevoegd. Juist door het toevoegen van deze klassieke materialen wordt de uitstraling extra benadrukt en wordt zo het verlengde van de rest van het design. 

SHERWOOD BLACK
SHERWOOD CHIARO
REFLEX BLACK
CHERRY
WILD
ROUGH OAK
CHESTNUT
Previous
Next
Showroom

Nobelstraat 31-4
3846 CE Harderwijk

open op afpraak

Wij ontvangen u zowel overdag als in de avond

contact

Telefoon: 085 06 00 737
Email: contact@joen.kitchen