JÖEN - INDUSTRIELE KEUKEN - Concept CORNER SUPPORT 1

OUR STORY

 

Zoals zoveel avonturen, begint die van ons ook met een droom. Een droom over een platform om waanzinnige design keukens in te kunnen richten. Een wens om, vanuit een achtergrond als Makers, Engineers, Managers en Product Designers, een geheel eigen en eigenwijs merk neer te zetten, wars van de bestaande formules. Geen overkill aan keuzes die leiden tot miljoenen varianten,  geen eindeloze design dialogen en iteraties, maar het vangen van de essentie: eenvoud in vorm en functie.

Vrijheid in uitstraling, uniformiteit in constructie, altijd de beste kwaliteit.

Precies voldoende keuzes uit een selectie van fantastische materialen om een kick-ass industriële design keuken te creëren.

Schetsen zijn gemaakt, concepten zijn ge-engineerd, eerste prototypes zijn gebouwd, partners zijn gezocht en gevonden. De ontwerpen zijn herzien, getoetst, beproefd en aangescherpt, meerdere malen. Niets mag aan het toeval worden overgelaten, elk detail moet kloppen. 

CHECK OUT OUR MATERIALS

creating our own
framework is our motto

jeroen@JÖEN - INDUSTRIELE KEUKEN

IT'S NOT ABOUT THE KITCHEN

 JOEN is een multidisciplinair team van gepassioneerde designers en makers met een zwak voor het creëren van waanzinnig mooie keukens. Van productie medewerker tot Corporate Manager, van Scale-Up tot Multinational. Van High Tech tot über creatief. Veel gezien & veel geleerd. De rode draad: Altijd de drive om te creëren.

Voor ons is JOEN een platform voor het inrichten van de keuken als de ultieme leefruimte en we vinden het super tof als het ook jouw ultieme leefruimte wordt. JOEN als merk gaat verder dan alleen keukens. Ons doel: een platform met producten en diensten die het dagelijkse leven in de keuken naar een nieuw niveau brengen. De keuken als dé ultieme ruimte om samen in te vertoeven, tijd vrij te maken voor familie en vrienden, een ruimte waarin je thuis komt en herinneringen creëert. Of het nu het uitmuntende design is wat daar aan bij draagt, de materialen die gebruikt zijn, de functionele eenvoud, het bedieningsgemak. Dat is niet het meest relevant. Het draait niet zozeer om de producten, om de keuken, maar om het gevoel wat deze omgeving opwekt, de beleving die het teweeg brengt, de harmonie die gecreëerd wordt.

Dat is wat we voor jou willen realiseren!

DESIGN PHILOSOPHY

 

Als designers hebben wij een vrij uitgesproken mening als het aankomt op de keuze en combinatie van materialen, kleuren en afwerkingen. Onze concepten zijn derhalve zorgvuldig opgebouwd uit de beste en mooiste materialen die zich moeiteloos met elkaar laten combineren, zonder daarin door te slaan in een overdaad aan varianten. 

In onze designs nemen wij niet zo zeer het product als uitgangspunt  , maar de meerwaarde die dat kan brengen voor onze klanten: gemak, genot, eenvoud,. Uiteraard wel omgeven door de meest fantastische materialen.

Door het inzetten van objecten met het juiste ontwerp, de mooiste materialen en de combinatie van gebruikersgemak creëer je van een anonieme ruimte een unieke en intieme omgeving. 

Elke JÖEN wordt enkel op order, naar klant specifieke voorkeuren en keuzes, met uiterste zorg voor kwaliteit en nauwkeurigheid vervaardigd. Er is dan ook geen enkele JOEN identiek aan een andere.  

CHECK OUT OUR COLLECTION

Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag tijd voor u vrij

Showroom

Nobelstraat 31-4
3846 CE Harderwijk

open op afspraak

Wij ontvangen u zowel overdag als in de avond

contact

Telefoon: 085 06 00 737
Email: contact@joen.kitchen