JÖEN - INDUSTRIELE KEUKEN - Concept CORNER SUPPORT 1

OUR STORY

Zoals zoveel avonturen, begint die van ons ook met een droom. Een droom over een platform om waanzinnige industriële keukens in te kunnen richten. Een wens om, vanuit een achtergrond als Makers, Engineers, Operations Manager  en Product Designers, een geheel eigen en eigenwijs merk neer te zetten, wars van de bestaande formules. Geen overkill aan keuzes die leiden tot miljoenen varianten,  geen eindeloze design dialogen en iteraties, maar het vangen van de essentie: eenvoud in vorm en functie. Vrijheid in uitstraling, uniformiteit in constructie. Precies voldoende keuzes uit een selectie van fantastische materialen om een kick-ass industriële keuken te creëren.

Schetsen zijn gemaakt, concepten zijn ge-engineerd, eerste prototypes zijn gebouwd, partners zijn gezocht en gevonden. De ontwerpen zijn herzien, getoetst, beproefd en aangescherpt, meerdere malen. Niets mag aan het toeval worden overgelaten, elk detail moet kloppen. 

CHECK OUT OUR MATERIALS

creating our own
framework is our motto

jeroen@JÖEN - INDUSTRIELE KEUKEN

IT'S NOT ABOUT THE KITCHEN

 

JÖEN is een team van gepassioneerde designers en makers met een zwak voor het creëren van waanzinnig mooie keukens. Aan het creatieve roer van JÖEN staat Jeroen : van  productie medewerker tot Corporate Manager, van Scale-Up tot Multinational veel gezien & veel geleerd. Altijd de drive om te creëren. 

Voor ons is  JÖEN een platform voor het inrichten van de keuken als de ultieme leefruimte en we vinden het super tof als het ook jouw ultieme leefruimte wordt. JÖEN als merk gaat verder dan alleen keukens. Ons doel: een platform met producten en diensten die het dagelijkse leven in de keuken naar een nieuw niveau brengen. De keuken als dé ruimte om samen in te vertoeven, tijd vrij te maken voor familie en vrienden, een ruimte waarin je thuis komt.  Of dit nu komt door het uitmuntende design, de tot de verbeelding sprekende materialen die gebruikt zijn, de functionele eenvoud, de  uitstraling, het bedieningsgemak, de functionaliteit. Dat is niet het meest relevant. Het draait niet zozeer om de producten, maar om de het gevoel wat het opwekt, de beleving die het teweegbrengt, de harmonie die gecreëerd wordt. Dat is wat we voor jou willen realiseren.

DESIGN PHILOSOPHY

 

De keuze in materialen en constructies is een balans tussen uitersten. Enerzijds ingetogen, evenwichtig en rustig, anderzijds uitgesproken, brutaal en aanwezig. Alles wat wij vinden passen bij een de uittraling van een industriële keuken. Trends houden wij nauwlettend in de gaten om, waar dit past binnen de design filosofie van JÖEN, te integreren in de ontwerpen en producten. Materialen als staal, hout, natuursteen en beton, pure producten, zijn het fundament van de producten van JÖEN.

Als designers hebben wij een vrij uitgesproken mening als het aankomt op de keuze en combinatie van materialen, kleuren en afwerkingen. Onze concepten zijn derhalve zorgvuldig opgebouwd uit de beste en mooiste materialen die zich moeiteloos met elkaar laten combineren, zonder daarin door te slaan in een overdaad aan varianten. 

In onze designs nemen wij niet zo zeer het product als uitgangspunt , maar de meerwaarde die dat kan brengen voor onze klanten: gemak, genot, eenvoud,. Uiteraard wel omgeven door de meest fantastische materialen.

Door het inzetten van objecten met het juiste ontwerp, de mooiste materialen en de combinatie van gebruikersgemak creëer je van een anonieme ruimte een unieke en intieme omgeving. 

Elke JÖEN wordt enkel op order, naar klant specifieke voorkeuren en keuzes, met uiterste zorg voor kwaliteit en nauwkeurigheid vervaardigd. Er is dan ook geen enkele JÖEN identiek aan een andere.  

CHECK OUT OUR COLLECTION

Wat uw wensen ook zijn, wij maken graag tijd voor u vrij

Get in touch, or grab a cup of coffee with us

Email: contact@j-o-e-n.com
Showroom Harderwijk - open op afspraak
Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00
Phone: +31 (0) 85 06 00 737