WAND

Onze WAND opstelling biedt een oplossing voor het creëren van een kookopstelling tegen een bestaande omgeving aan, zonder daar pertinent aan vast te zitten.

WAND is opgebouwd uit een 8 cm dik composiet werkblad welke voorzien kan worden van een volledig in hetzelfde materiaal uitgevoerde en volledig geïntegreerde spoelbak, een inductie kookplaat en een separate krachtige wokbrander. 

De diepte is variërend van 62 tot 70 cm en een breedte tot 310 cm met keuze in kastbreedtes van 60, 90 en 120 centimeter.

JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN - WAND HOMEPAGE
CHECK OUT OUR COLLECTION

creating our own
framework is our motto

WAND kan worden opgebouwd uit 4 verschillende type modules welke geheel vrij ingezet kunnen worden tot een maximale totaalbreedte van 310 centimeter.

DEUR 60 CM

Kastbreedte 60 centimeter, voorzien van 3 legplanken. Zowel  links- als rechtsdraaiend toe te passen. Push 2 open systeem

KAST 60 CM

Kastbreedte 60 centimeter, voorzien van 2 ruime laden met een push 2 open systeem

KAST 90 CM

Kastbreedte 90 centimeter, voorzien van 2 ruime laden met een push 2 open systeem

KAST 120 CM

Kastbreedte 120 centimeter, voorzien van 2 ruime laden met een push 2 open systeem

JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN - WAND ZAZ

CHOOSE YOUR TOOLS wisely

Het werkblad kan voorzien worden van een inductie kookplaat en van 1 of zelfs meerdere wok branders. Ook de kraan kan van verschillende opties voorzien worden. Kokend water, koud water, water met bubbels, alles is mogelijk

Heeft u de behoefte én de ruimte voor een ruimere opstelling, dan laat WAND zich uitstekend combineren met SPOEL, voor een opstelling tot wel ruim 7 meter.

PITT 5 KW WOKRING
JOEN - INDUSTRIELE KEUKEN - WAND FOOTER

Get in touch, or grab a cup of coffee with us

Email: contact@j-o-e-n.com
Showroom Harderwijk - open op afspraak
Maandag - Vrijdag 09:00 - 17:00
Phone: +31 (0) 85 06 00 737